Akkurat nå:
Se dagens program Søndag (06:00 - 20:00) Neste:    20:00   Kvelden

Ledige stillinger

Vi søker en markedskonsulent i Vestfold.

Jærradiogruppen AS eier og driver populære kommersielle lokalradiostasjoner over hele Norge. Vi driver lønnsomt, omsetter for 25 millioner kroner årlig og har ca 30 ansatte.

Jærradiogruppen har sitt hovedkontor i Sandnes, og driver tre lokale radiostasjoner i Vestfold: Radio Tønsberg, Radio Sandefjord og Radio Horten. Ut over stasjonene i Vestfold har Jærradiogruppen sine største avdelinger i Rogaland, Ålesund og Grenland.

Vi utvider staben og søker en markedskonsulent til Radio Tønsberg, Radio Sandefjord og Radio Horten.

Stillingen innebærer i hovedsak oppsøkende salg, men også utarbeidelse av reklametekster og planlegging og gjennomføring av aktiviteter for kunder.

Jobben innebærer nært samarbeid med radioens andre ansatte i markedsavdeling og redaksjon.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, i et ungt, kreativt og sosialt miljø.

Vi søker deg som:

  • Er kreativ og sosial
  • Har god forståelse for PC som arbeidsverktøy
  • Er ansvarsbevisst og selvstendig
  • Har høyt arbeidstempo og kapasitet
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har sertifikat: Førerkort kl. B (personbil/varebil). Du må disponere egen bil.

 

Erfaring fra oppsøkende salg er en fordel, men ikke ett krav. Annet relevant erfaring kan være butikk- eller telefonsalg.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

Kan en fremtid i mediebransjen i Vestfold være noe for deg?

Send en kort søknad med CV til stilling@jrg.no. Nærmere informasjon om stillingen får du av Geir Friberg på tlf 907 36 669.

Aktuelle kandidater til våre stillinger kontaktes fortløpende for avtale om intervju, vi har desverre ikke mulighet til å sende tilbakemelding til alle søkere som ikke er aktuelle for ansettelse nå, men tar vare på alle søknader og kontakter eventuelt søkere igjen på ett senere tidspunkt dersom vi allikevel skulle kunne tilby en stilling. Våre stillingsannonser publiseres også gjennom NAV.no, og kan søkes opp der.